До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 55


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Підприємство — Президенту ТойКраїни


Проект

Дивись «Главу 23, Тома 1 текста «Личное мнение. Банк.»


Шановний пан Президент!

Цим повідомляю про вчинення протиправних дій банком "ТойБанк", далі ТойБанк, зареєстрованому в Україні, власником якого є ТаГрупа, ТаКраїна, щодо українського підприємства “Підприємство”, далі Підприємство.

В даний час Підприємство позбавлене доступу до своїх активів внаслідок дій ТойБанк ТаГрупа. Внаслідок дій ТойБанку ТаГрупи Підприємство також понесло істотні репутаційні втрати.

Керуючись принципом взаємності і дзеркальності, а також відповідно до принципу екстратерріторіальності щодо поширення дії Законодавства України на територію країн, підприємства та установи яких оперують на території України, відповідно до пункту Договору ТойБанка ТаГрупи, згідно з яким ТойБанк ТаГрупи може в односторонньому порядку припиняти дію договору з клієнтом в наступних випадках, цитата:

"У разі наявності або можливості настання будь-якої події, результату або обставини щодо Клієнта або здійснюваних Клієнтом операцій, які, на думку Банку, мають або можуть чинити негативний вплив на Банк та/або Групу ТаГрупа, в тому числі, але не обмежуючись, призводять або можуть призвести до матеріальних збитків та/або негативно впливати на репутацію Банку та/або Групи ТаГрупа та/або призводить або може призвести до будь-яких інших негативних наслідків для Банку та/або Групи ТаГрупа, та/або в разі втрати банком комерційного інтересу щодо подальшої співпраці з Клієнтом,"

Підприємство змушене повідомити Вам наступне.

На думку Підприємства:

— дії Банку, а, значить, Групи ТаГрупа, ТаКраїна зробили негативний вплив на Підприємство;

— дії Банку, а, значить, Групи ТаГрупа, ТаКраїна завдали Підприємству матеріальні втрати (збитки);

— дії Банку, а, значить, Групи ТаГрупа, ТаКраїна зробили негативний вплив на репутацію Підприємства.

У зв'язку з цим Підприємство повідомляє Вас про введення відповідних санкцій по відношенню до всіх осіб, що прямо чи опосередковано підтримують які б то не було відносини з ТойБанк ТаГрупа ТаКраїна, в першу чергу, мають рахунки в цьому Банку та/або в ньому обслуговуються та/або одержують дивіденди від його діяльності.

Також в зв'язку з цим Підприємство повідомляє Вас про введення відповідних санкцій по відношенню до всіх осіб, що мають відношення до діяльності ТаГрупа, ТаКраїна, та/або одержують будь-які види доходу від її діяльності, у тому числі працівникам, які працюють на Групу ТаГрупа і входять до її складу підприємства і які отримують від неї зарплату або інші види винагороди поза залежністю від країни їх находження, громадянства і таке інше.

Ці санкції можуть бути розширені і на інших осіб, що мають відношення пряме або непряме до діяльності ТаГрупа, ТаКраїна, що користуються послугами АТ "ТойБанк" або тим чи іншим чином співпрацюють з ним. А також поширені на осіб, що мають відношення до діяльності осіб, що підтримують ті чи інші види відносин, особистих, суспільних, виробничих, політичних зі згаданими раніше особами.

Підприємство також повідомляє Вас про введення відповідних санкцій по відношенню до всіх підприємств, що мають відношення пряме або непряме до діяльності ТаГрупа, поза залежністю від країни перебування і оперування, про розповсюджень санкцій на послуги та продукцію підприємств, що входять в ТаГрупу.

В рамках відповідного розслідування, ініційованого Підприємством щодо ТаГрупи, ТойКраїни прошу Вас повідомити, чи маєте Ви особисто або члени Вашої родини ставлення до діяльності ТаГрупа, ТаКраїна, чи отримуєте ті чи інші доходи від діяльності ТаГрупа, ТаКраїна.

Прошу також повідомити, є чи ні ТаГрупа, ТаКраїна, спонсором Вашої політичної кампанії з організації виборів Президента ТойКраїни, в результаті якої Ви зайняли цей пост.

До тих пір, поки Вами не будуть надані відповідні докази, що підтверджують непричетність ТаГрупа, ТаКраїна до Вашої виборчої кампанії, Підприємство змушене піддати Вас і очолюваного Вами країну і її громадян впливу санкцій з боку Підприємства, які не будуть скасовані до тих пір, поки Суб'єкт господарювання не переконається у відсутності у Вас в минулому або в теперішньому часі тих чи інших контактів з ТаГрупа, ТаКраїна.

Відповідні санкції можуть бути відмінені після повернення активів Підприємства, принесення відповідних вибачень і виключення з договору і додатків до нього ТойБанка з клієнтами будь-яких згадок щодо екстратерріторіальності і про ТаГрупа, Та Країна.


Посада, Підприємство, Прізвище та Ініціали, Підпис.