До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 54


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Банк — Підприємству


ТойБанк

ТаГрупа

вих. №11/66026 від 08.09.2021 року

Посада

Підприємство

Ініціали, Прізвище

Адреса

Шановний клієнте!

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТойБанк" (далі — Банк) висловлює Вам свою повагу та надає роз'яснення відносно Вашого звернення з вх. №92918 від 28.08.2021 року.

Перш за все, дозвольте зазначити, що Банк у власній діяльності суворо дотримується норм та вимог чинного законодавства України, зокрема Цивільного та Господарського кодексів України, Закону України "Про банки і банківську діяльність", інших законів України та нормативно-правових актів Національного банку України (далі — НБУ).

Отримана від Вас інформація була прийнята до уваги та передана на розгляд відповідальним співробітникам Банку з метою аналізу та відповідного реагування. Так, за результатами зазначеного розгляду повідомляємо, що на момент надання відповіді вказані у Зверненні кошти знаходяться на внутрішньобанківському рахунку №***.

Разом з цим, зазначаємо, що інформація про надходження коштів на рахунок та списання коштів із рахунку відображена у відповідній виписці за таким рахунком, яку й було надано Банком раніше.

Отже, для вирішення порушеного у зверненні питання стосовно перерахування/отримання коштів, просимо Вас звернутись до відділення Банку №*** за адресою: ***, для заповнення заяви встановленого зразка, за умови надання всіх необхідних документів.

Від імені Банку дякуємо за Ваше звернення та бажаємо Вам всього найкращого.

У разі незгоди з результатами розгляду звернення банком Ви маєте право звернутися до Національного банку та/або до суду, та/або до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

Банк у своїй діяльності дотримується норм чинного законодавства, в тому числі і норм, що регулюють порядок та обсяг надання інформації. У випадку отримання Вами, як помилковим адресатом, даного листа, просимо Вас не розголошувати зазначену в ньому інформацію.

З повагою,

Начальник Центру якості

клієнтського обслуговування

АТ "ТойБанк" Ініціали, Прізвище

Виконавець: Прізвище, Ініціали