До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 29


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Підприємство — Банку


АТ "ТойБанк", надалі Банк

Заступнику Голови Правління АТ "ТойБанк"

Начальнику Юридичного департаменту

П.І.Б.


Вих. №1121 Від "07" жовтня 2020 р.


Щодо надання документів

23 червня 2020 року Підприємство, надалі Підприємство, направило Банку лист №696 с додатками, Звернення, в якому надає оцінку діям Банку як неправомірним та надає, Додаток 5 до Звернення — Заяву щодо закриття рахунків Підприємствв які є у Банку із зазначенням реквізитів для перерахування залишків коштів Підприємства на його новий рахунок, надалі Заява.

Все листування здійснюється Підприємством за допомогою рекомендованих відправлень із повідомленням про вручення.

Вже четвертий місяць триває листування Підприємства із Банком, однак результату (закриття рахунку та перерахування активів Підприємства на новий рахунок) немає.

За порадою Банка, яка має місце у кожної відповіді від Банка, цитуємо: "У разі незгоди з результатами розгляду звернення Банком, Ви маєте право звернутися до Національного банку України та/або до суду, та/або до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", Підприємством вирішено звернутись до Господарського суду м. Києва с Позовом до Банку, до Адміністративного суду Шевченківського району міста Києва с Позовом щодо порушення Банком деяких норм чинного Законодавства України, серед іншого — Закону України "Про звернення громадян" — та ініціювати кримінальне провадження щодо працівників Банку П.І.Б., П.І.Б. та П.І.Б. за статтями 366 "Службове підроблення" та 367 "Службова недбалість" Розділу XVII "Кримінальні правопорушення у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов'язаної з наданням публічних послуг" Кримінального Кодексу України.

У зв’язку з цим прошу надати паперові копії, завірені Банком відповідним чином, наступних документів, чинних станом на 23 червня 2020 р. — Договору Банку з Підприємством, юридичною особою, та додатків до нього.

Ці документі будуть використовувані у суді відповідним чином і згідно діючого Законодавства України мають бути додані до Позовної Заяви Громадянина, тому вони мають бути надані у вигляді, придатному для копіювання та завірення цих копій нотаріусом (серед іншого — прошити).

Прошу також надати Підприємству паперові копії, завірені Банком відповідним чином, діючих тарифів, які використовувані у договорі із Підприємством — юридичною особою — станом на 23.06.2020 р.

Прошу також надати Підприємству паперову копію Положення або аналогічного за контекстом документа (цілі створення і завдання, які вирішуються) про Центр якості клієнтського обслуговування АТ "ТойБанк", надалі Центр, із переліком обов’язків згідно штатного розкладу таких посад (посадовців) як виконавець Центру та Начальник Центру, завірених Банком відповідним чином та діючих станом на 07.10.2020 р.

Документи прошу відправити на адресу Адреса; одержувач: Підприємство.


Посада, Підприємство, Підпис, П.І.Б.