До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 28


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Автор — Банку


АТ "ТойБанк", надалі Банк

Заступнику Голови Правління АТ "ТойБанк"

Начальнику Юридичного департаменту

П.І.Б.

Вих. № 51 Від "07" жовтня 2020 р.

Громадянин України

П.І.Б.

Адреса

E-mail: email1


Звернення 4

Щодо надання документів


23 червня 2020 року, громадянин України П.І.Б., надалі Громадянин, направив до відділення № *** АТ "ТойБанк", м. Києва, ***, надалі Банк, заяву, надалі Заява, в якої прямо і недвозначно заявив про припинення договірних стосунків із Банком. Всі картки Громадянина Громадянином же заблоковано, всі дії Громадянина по рахунку у Банку зупинено. Ніяких стосунків у Громадянина із Банком немає.

Заяву відправлено рекомендованим листом із повідомленням про вручення.

Вже четвертий місяць триває листування Громадянина із Банком, однак результату (закриття рахунку) немає.

За порадою Банка, яка має місце у кожної відповіді від Банка, цитуємо: "У разі незгоди з результатами розгляду звернення Банком, Ви маєте право звернутися до Національного банку України та/або до суду, та/або до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини", Громадянином вирішено звернутись до Господарського суду м. Києва с позовом до Банку, до Адміністративного суду Шевченківського району міста Києва с Позовом щодо порушення Банком деяких норм чинного Законодавства України, серед іншого — Закону України "Про звернення громадян" — та ініціювати кримінальне провадження щодо працівників Банку П.І.Б., П.І.Б. та П.І.Б. за статтями 366 "Службове підроблення" та 367 "Службова недбалість" Розділу XVII "Кримінальні правопорушення у сфері службової діяльності та професійної діяльності, пов'язаної з наданням публічних послуг" Кримінального Кодексу України.

У зв’язку з цим прошу надати паперові копії, завірені Банком відповідним чином, наступних документів, чинних станом на 23 червня 2020 р. — Договору Банку з Громадянином, фізичною особою, та додатків до нього.

Ці документі будуть використовувані у суді відповідним чином і згідно діючого Законодавства України мають бути додані до Позовної Заяви Громадянина, тому вони мають бути надані у вигляді, придатному для копіювання та завірення цих копій нотаріусом (серед іншого — прошити).

Прошу також надати Громадянину паперові копії, завірені Банком відповідним чином, діючих тарифів, які використовувані у договорі із Громадянином — фізичною особою — станом на 23.06.2020 р.

Прошу також надати Громадянину паперову копію Положення, або аналогічного за контекстом документа (цілі створення і завдання, які виконуються) про Центр якості клієнтського обслуговування АТ "ТойБанк", надалі Центр, із переліком обов’язків згідно штатного розкладу таких посад (посадовців) як виконавець Центру та Начальник Центру, завірених Банком відповідним чином та діючих станом на 07.10.2020 р.


С повагою, Підпис, П.І.Б.