До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 13


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Банк — Підприємству


Відправник: АТ "ТойБанк"

№1 від 15.06.2020

Тема: Повідомлення про необхідність пройти ідентифікацію

Шановний клієнте!

01 АТ "ТойБанк" засвідчує Вам свою повагу і дякує за обрання Банку в якості свого фінансового партнера.

02 Банк у порядку, встановленому відповідним суб'єктом державного фінансового моніторингу, зобов'язаний уточнювати інформацію про клієнта у випадках, визначених законодавством.

03 Оскільки термін проходження Вами повторної ідентифікації прострочено, Банк буде змушений заблоковувати Ваші рахунки протягом наступного календарного місяця.

04 З метою виконання вимог чинного законодавства України та для уникнення блокування рахунків просимо Вас терміново звернутися до відділення Банку, у якому Ви обслуговуєтесь, та пройти повторну ідентифікацію.

05 Дана вимога регламентується, зокрема ст. 64 Закону України “Про банки і банківську діяльність” №2121-III від 07.12.2000 (зі змінами та доповненнями), ст. 9 Закону України "Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, фінансуванню тероризму та фінансуванню розповсюдження зброї масового знищення" № 1702-VII від 14.10.2014 р. (зі змінами та доповненнями), Положенням про здійснення Банками фінансового моніторингу (затвердженого Постановою Національного Банку

06 України від 26.06.2015 р. N 417, з наступними змінами та доповненнями) та внутрішніми процедурами АТ "ТойБанк".


07 Дякуємо Вам за розуміння та сподіваємося на подальшу тривалу і плідну співпрацю.

З повагою, АТ "ТойБанк"