До головної...

Вітання ЖКГ


Антон Коноваленко


Додаток 27

У кiнець |  Повернутись...

ЖКГ — Громадянам


ТОВ "ДОМОФОН", далі Підприємство

Вих. №730/1101

Від "18" жовтня 2016 р.

Громадянину України

П.І.Б.

м. Київ, ***

Особовий рахунок №***

ДОСУДОВЕ ПОПЕРЕДЖЕННЯ

про сплату заборгованості

за надані послуги

в сумі 131,50грн.


Існує прострочена заборгованість за надані послуги з 01.02.2008 на загальну суму 131,50 грн.

Враховуючи вище вказане, переконливо просимо Вас добровільно погасити вказану вище суму заборгованості за технічне обслуговання (так в оригіналі, треба обслуговування) абонентського пристрою, перерахувавши її на поточний рахунок ТОВ «Домофон» р/р ***, код ЄДРПОУ *** і повідомити нас про термін перерахування заборгованості, або ж сплатити до каси Товариства, що знаходиться за адресою м. Київ, ***.

У випадку несплати заборгованості, у встановлений чинним законодавством строк, ТОВ «Домофон» буде змушене звернутися до суду з відповідною позовною заявою про стягнення суми заборгованості та передбачених штрафних санкцій. При цьому всі судові витрати у вигляді судового збору те витрат па оплату послуг адвоката суд віднесе на Ваш рахунок, стягнувши їх також на користь ТОВ «Домофон». Крім того, при виконанні наказу суду органи державної виконавчої служби стягнуть з Вас виконавчий збір в розмірі 10% від суми стягнення.

Таким чином, станом на 14.10.2016 р. пеня складає 119.67грн. (п. З.З. Договору), 3% річних — 19,53 грн. інфляційні збитки — 64,04 гри., а також проценти за користування чужими грошовими коштами (ст. 692 ЦКУ) — 9,86 грн. тому якщо ми звернемось до Суду Ваш борг буде складати — 344,60грн. , а також держмито 1348 ,00 грн.

Переконливо просимо негайно погасити заборгованість та вирішити спірне питання мирним шляхом.

Додатково повідомляємо, що якщо в місячний строк з дня отримання даної претензії не буде сплачено борг, то ми звернемось до суду.


З повагою. Посада, Підприємство, Підпис, П.І. Б.