До головної...

Вітання ЖКГ


Антон Коноваленко


Додаток 25

У кiнець |  Повернутись...

ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» — Громадянам

Зразок

ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»

пл. Івана Франка», 5, м. Київ, Україна, 01001

№ ***

Від 10.08.2017 р.

Прізвище та Ініціали

О/Р ***

Адреса

ПРЕТЕНЗІЯ

на суму *** грн.

Публічне Акціонерне Товариство «КИЇВЕНЕРГО» з 01.07.2014 е виконавцем послуг з централізованого опалення та постачання гарячої води для об'єктів усіх форм власності.

Згідно до п. 18 Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої вода і водовідведення, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2005 № 630 розрахунковим періодом для оплати послуг е календарний місяць, плата за який вноситься не пізніше 20 числа місяця, що настає за розрахунковим.

Оплата за отримані комунальні послуги Вами не здійснюється в повному обсязі, що призвело до виникнення заборгованості, яка станом на 01.08.2017 р. складає *** грн.

Цей факт свідчить про неналежне виконання Вами зобов'язань» а також порушення ст. 526 Цивільного кодексу України, відповідно до якого зобов'язання повинні виконуватися належним чином та відповідно до вимог цього Кодексу, інших актів цивільного законодавства.

Згідно зі ст. 625 Цивільного кодексу України боржник, який прострочив виконання грошового зобов'язання, на вимогу кредитора зобов'язаний сплатити суму боргу з урахуванням встановленого індексу інфляції за весь час прострочення, а також три проценти річних від простроченої суми, якщо інший розмір процентів не встановлений договором або законом.

Наголошуємо, що у разі несплати зазначеної суми боргу протягом 30 днів з моменту отримання цієї вимоги та/або не укладення угоди про реструктуризацію заборгованості ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» буде змушене звернутися до суду із заявою про видачу судового наказу, з урахуванням індексу інфляції та трьох відсотків річних, нарахованих заявником на суму заборгованості.

Після ухвалення рішення суду на користь Товариства, виконавчий документ буде подано до органів Державної виконавчої служби України для подальшого примусового стягненні з Вас заборгованості та всіх витрат, пов'язаних з судовим процесом, а також виконавчого збору у розмірі 10% від загальної суми боргу та витрат на проведення виконавчих дій.

У разі неможливості оплатити суму заборгованості одним платежем, ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» пропонує Вам укласти Угоду про розстрочення сплати заборгованості з централізованого опалення та постачання гарячої води та своєчасно виконувати її умови, Документи, які необхідно надати для укладання цієї угоди :

— Паспорт або документ, що засвідчує особу власника/наймача помешкання (оригінал для огляду та копія);

— Ідентифікаційний код власника (оригінал для огляду та копія);

— Довідка про осіб, які зареєстровані в приміщенні з ЖЕО (форма №3) або з іншого уповноваженого органу;

— Довідки про доходи за 6 місяців усіх повнолітніх мешканців квартири, зареєстрованих відповідно до довідки про зареєстрованих осіб;

— Квитанція про сплату 30 % від суми боргу (оригінал для огляду та копія).

У разі виникнення питань з приводу заборгованості, пропонуємо звертатись до Товариства за тел.15-88. Щодо укладання Угоди реструктуризації заборгованості, пропонуємо звертатись до центрів обслуговування клієнтів (ЦОК) ПАТ «КИЇВЕНЕРГО». Повний перелік ЦОК з вказанням місця їх розташування та графіку роботи, а також перелік документів, який потрібний для укладання Угоди реструктуризації заборгованості, та умови її укладання розміщені на веб-сайті ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» http://kyevenergo.ua/te-home та надаються за запитом клієнта за тел.: 15-88.

Реквізити ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» для сплати коштів за послугу з централізованого опалення: ***.

Реквізити ПАТ «КИЇВЕНЕРГО» для сплати коштів за послугу з постачання гарячої води; ***.


Департамент продажу теплової енергії ПАТ «КИЇВЕНЕРГО»