До головної...

Вітання ЖКГ


Антон Коноваленко


Додаток 20


У кiнець |  Повернутись...

ЖКГ — Громадянам


*** районна в місті Києві

Державна адміністрація

Комунальне підприємство

"Керуюча компанія

з обслуговування житлового фонду

*** району м. Києва"

далі, Підприємство

м. Київ, вул. ***, буд. ***

Вих. № 1189 від 17.05.2018 р.

Гр. Прізвище, Ініціали,

М. Київ,

вул. *** (***). буд. № ***


Ваше колективне звернення з низки питань щодо житлового будинку № 20-А на вулиці Я Корчака, розглянуто КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва".

За результатами розгляду повідомляємо наступне.

Обслуговуючою організацією проведено комісійне обстеження та встановлено, що сходові клітини та покрівля вищезазначеного будинку знаходяться в незадовільному технічному стані потребують ремонту, вікна заміни.

Згідно наказу Державного комітету України з питань житлово-комунального господарства № 150 від 10.08.2004 "Про затвердження Примірного переліку послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій та послуг з ремонту приміщень, будинків, споруд" роботи з ремонту сходових клітин, заміна вікон житлових будинків відносяться до робіт капітального характеру і виконуються за рахунок власника, а саме: в будинках комунальної власності - за рахунок місцевого бюджету, в будинках державної власності - за рахунок коштів підприємств, установ, організацій.

Роботи з ремонту сходових клітин та покрівлі, заміна вікон житлового будинку № 20-А на вул. Я. Корчака не увійшли до пооб'єктного переліку видів робіт, які потребують проведення ремонтних робіт капітального характеру у 2018 році.

У разі збільшення асигнувань на фінансування капітальних видатків КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва" будуть надані пропозиції щодо включення даного об'єкту до переліку робіт у 2018 році.

Згідно проекту забудови сходові клітини всіх під'їздів вищевказаного житлового будинку обладнані сміттєпроводами.

Роботи із закриття сміттєпроводів, шляхом заварювання ковшів, проводяться за письмовою згодою всіх мешканців будинку (кожного під'їзду окремо) на виконання таких робіт.

Згідно розпорядження № 307 від 09.03.2011 виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) "Про впорядкування надання послуг з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій", роботи по дератизації та дезінсекції проводяться в міру необхідності, але не рідше двох разів на рік.

Балансоутримувачем житлового будинку КП "Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва" заплановано у найближчий час провести додаткові позапланові роботи з дератизації, дезінсекції у підвальному приміщенні вищезазначеного житлового будинку.

На теперішній час сміттєпроводи та сміттєзбірники знаходяться в робочому стані, від побутового сміття очищені, оброблені хлорним розчином, сторонніх запахів в під'їзді не відчувається.

Працівниками обслуговуючої організації прибирання прибудинкової території та сходових клітин здійснюється згідно розпорядження Київської міської державної адміністрації від 09.03.2011 № 307 "Про впорядкування надання послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій в м. Києві". Кожного місяця за результатами проведеної роботи складається відповідний акт, який підписується і мешканцями будинку.

Майстру технічної дільниці обслуговуючої організації надано доручення щодо здійснення щоденного контролю за належним прибиранням прибудинкової території та сходових клітин.

На теперішній час прибудинкова територія та сходові клітини вищезазначеного будинку знаходяться в належному санітарко-технічному стані.

Обслуговуючою організацією проведено роботи з осушування підвального приміщення зазначеного будинку. На теперішній час підвальне приміщення продезінфіковано та знаходиться в задовільному санітарному стані, витоків немає. У підвальному приміщенні інженерні мережі гарячого-холодного водопостачання, централізованого опалення - негайної заміни не потребує (фотофіксація додається).

Електрощитова будинку та внутрішньобудинкові мережі знаходяться в задовільному технічному стані, негайного ремонту не потребують.


З Повагою, З повагою Директор, Виконавець.