До головної...

Вітання ЖКГ


Антон Коноваленко


Додаток 1

У кiнець |  Повернутись...

Громадяни — ЖКГ


Громадянин України

П.І.Б.

м. Київ, ***

Особовий рахунок абонента №***

Ісх. № 00001

від "25" жовтня 2016 р.

На №_730/1101

від "18" жовтня 2016 р.

ТОВ "ДОМОФОН", далі Підприємство

Директору П.І.Б.

Вельмишановний Ім’я По-Батькові, доброго дня!

1.

Стосовно розрахунків із Підприємство, маю повідомити, що остання квитанція, що отримана мною, сплачена 18 лютого 2016 року. Копії квитанції та платіжного доручення додаю.

Звертаю Вашу увагу на те, що квитанція на сплату послуг Підприємство не містить поля "Заборгованість", а також не містить таких обов'язкових реквізитів, як номер квитанції і дата її виписки.

2.

Прошу направити на мою адресу акт звірки взаємних розрахунків за останні три роки з метою здійснення мною сплати заборгованості, якщо така має місце, а також квитанцій на сплату за відповідні періоди.

3.

Як дисциплінований платник, я дуже здивований щодо отримання письма "Досудове попередження" за №730/1101 від 18 жовтня від підприємства, що є під Вашим керівництвом.

На протязі більш ніж сорока років я здійснюю всі так звані комунальні платежі у відповідності із отриманими квитанціями, і маю запевнити, що мною вперше отримано такого листа — попередження.

Звертаю Вашу увагу на те, що Вашими робітниками порушено базові принципи співпраці з клієнтами, а саме — вони не здійснили розсилку нагадувань щодо наявності заборгованості як першого нагадування, не здійснили розсилку акту звірки як другого нагадування, а відразу почали із надсилання досудових попереджень, які є останнім ступенем праці із боржниками (тримаємо в розумі — а чи надсилали квитанції, що не є сплаченими?..)

4.

Шановний Ім’я По-Батькові, слід підкреслити, що починаючи із перших періодів нашої співпраці, я звертав увагу на вкрай нерегулярне посилання Вашім підприємством квитанцій на сплату послуг. Можу стверджувати, що не отримав квитанцій за останній час і тому, можливо, маю заборгованість.

Я не відмовляюсь від сплати послуг Підприємство але ж, вибачте, не збираюся оплачувати головотяпство Ваших співпрацівників або співпрацівників організації, яка здійснює доставку квитанцій Підприємства.

5.

У зв’язку із наведеним вище змушений відзначити, що Ви не маєте підстав на нарахування штрафних санкцій у будь якому вигляді, у тому числі інфляційних збитків та таке інше…

6.

Нижченаведений текст являє собою перебільшену відповідь на Ваш лист і наводиться як довід того, що не треба так працювати.

Слід підкреслити, Ваше "Досудове попередження" при звертанні до суду може бути кваліфіковане як:

6.1. Нанесення шкоди діловій репутації, що потребує компенсації моральних збитків;

6.2. Залякування із метою заволодіння грошовими коштами;

6.3. Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах (у відношенні до великої групи осіб — клієнтів Підприємства) або організованою групою (працівники Підприємства).


Чекаю квитанції на сплату.


С повагою, Підпис, П.І.Б.