До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 20


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Банк — Підприємству


Відправник: АТ "ТойБанк"

№1 від 04.12.2019

Тема: Bankbusiness стає єдиною системою для ведення бізнесу

Шановний клієнте!

01 ТойБанк ТаГрупа запрошує всіх користувачів StarBank до нової системи дистанційного обслуговування Bankbusiness.

02 З березня 2020 року інтернет-банкінг Bankbusiness стає єдиною системою для ведення вашого бізнесу, а система StarBank завершує свою роботу.

03 Для початку роботи в Bankbusiness пройдіть реєстрацію на сторінці https://business.totbank.com/registration та завітайте до свого відділення банку для завершення процесу.

04 Реєструйтесь та починайте роботу в системі використовуючи відео інструкції, які знаходяться за посиланням https://my.totbank.com/ua/sme/operations/bankbusiness/ в розділі "Інструкції".

05 Більш детальна інформація знаходиться у вкладеному файлі.

З повагою, ТойБанк ТаГрупа


Вкладення 1


Шановний клієнте!

06 ТойБанк ТаГрупа запрошує всіх користувачів StarBank до нової системи дистанційного обслуговування Bankbusiness. З березня 2020 року інтернет-банкінг Bankbusiness стає єдиною системою для ведення вашого бізнесу, а система StarBank остаточно завершує свою роботу.

07 Bankbusiness має такі переваги перед StarBank:

08 — Адаптивність — працюйте зі свого комп’ютера, планшету чи мобільного телефону;

09 — Безпека — підписуйте платіжні документи з кваліфікованим сертифікатом ЕЦП (Акредитований Центр Сертифікації Ключів АТ "ТойБанк");

10 — Простота — для роботи не потрібно встановлювати Java, а сертифікат ключа надається в банк лише один раз;

11 — Ефективність — нові можливості, сучасний та інтуітивний інтерфейс, спрощена функціоналість.

12 Для початку роботи в Bankbusiness пройдіть реєстрацію на сторінці https://business.totbank.com/registration та завітайте до свого відділення банку для завершення процесу. Реєструйтесь та починайте роботу в системі використовуючи відео інструкції, які знаходяться за посиланням https://my.totbank.com/ua/sme/operations/bankbusiness/ в розділі "Інструкції".

13 Для комфортного переходу на нову систему всі виконані документи в StarBank будуть відображені в Bankbusiness, тож вся історія платежів буде доступна в новій системі.

14 Більш детальну інформацію Ви можете отримати зателефонувавши на Інформаційну лінію АТ "ТойБанк" за телефонами ***; 0 800 *** або звернутися до менеджера Вашого обслуговуючого відділення.

15 Від імені Банку дякуємо Вам за те, що користуєтесь нашими послугами, та висловлюємо сподівання на подальшу плідну співпрацю з Вами.


З повагою, ТойБанк ТаГрупа