До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 4


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Банк — Автору


ТойБанк

Вих. №11/103744 від 24.06.2020 року

Автору


Шановний Ім'я, По батькові!

01 АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ТойБанк" (далі — Банк) висловлює Вам свою повагу та щиру вдячність за обрання саме нашого Банку в якості свого фінансового партнера та надає роз'яснення відносно Вашого звернення з вх. №62-3-64/34/124 від 24.06.2020 року (далі — Звернення).

02 Насамперед, дозвольте зазначити, що головними орієнтирами Банку в його повсякденній діяльності є індивідуальний підхід до кожного Клієнта, найвищі стандарти якості у персональному банківському обслуговуванні, побудування партнерських відносин на принципах взаємовигідності та порозуміння а також, безперечно, довіра Клієнтів, для збереження якої Банк вживає всіх можливих заходів, оскільки Клієнт — це те, заради чого існує, розвивається та вдосконалюється Банк.

03 тримана від Вас інформація була прийнята до уваги та передана на розгляд відповідальним співробітникам Банку з метою аналізу та відповідного реагування. Так, за результатами зазначеного аналізу повідомляємо, що для можливості вирішення порушеного у Зверненні питання щодо закриття Ваших рахунків у Банку рекомендуємо Вам звернутися до Вашого обслуговуючого відділення Банку № *** (що знаходиться за адресою: м. Київ, ***) для написання відповідної заяви встановленого зразку.

04 Від імені Банку дякуємо за Звернення та сподіваємось, що надані з нашого боку роз'яснення сприятимуть розумінню ситуації, що склалася.

05 У разі незгоди з результатами розгляду звернення Банком, Ви маєте право звернутися до Національного банку України та/або до суду, та/або до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

06 Банк у своїй діяльності дотримується вимог чинного законодавства, в тому числі вимог, які регулюють порядок та об'єм надання інформації. У випадку отримання Вами, як помилковим адресатом, даного листа просимо Вас не розголошувати інформацію, надану в ньому.


З повагою, Начальник Центру якості клієнтського обслуговування, Підпис, П.І.Б.

Виконавець П.І.Б.