До головної...

Особиста думка. Банк


Антон Коноваленко


Додаток 2


У кiнець |  Перелік додатків  |  Попередній |  Наступний |  Повернутись...

Банк — Підприємству


ТойБанк

Вих. № 09/19312 від 17.03.2017 року

Підприємству

Шановний Клієнте!

01 Публічне акціонерне товариство «ТойБанк» (далі — Банк) висловлює Вам свою повагу та надає роз'яснення відносно Вашого звернення з вх. №81-6/27-89 від 14.03.2017 року.

02 Перш за все дозвольте зазначити, що головними орієнтирами АТ «ТойБанк» в його повсякденній діяльності є індивідуальний підхід до кожного Клієнта, найвищі стандарти якості у персональному банківському обслуговуванні, побудування партнерських відносин на принципах взаємовигідності та порозуміння а також, безперечно, довіра Клієнтів, для збереження якої Банк вживає всіх можливих заходів, оскільки Клієнт це саме те, заради чого існує, розвивається та вдосконалюється Банк.

03 Так, 12.01.2015 року між Банком та Підприємством (далі — Вкладник) укладено Договір № *** UAH банківського вкладу «Активні гроші» (з суб'єктом господарювання) (далі — Договір).

04 За Договором Банк приймає на зберігання від Вкладника грошові кошти (Вклад) та зобов'язується виплачувати Вкладникові суму Вкладу та нараховані проценти на умовах та в порядку, встановлених цим Договором.

05 За користування коштами, які розміщені на Рахунку, Банк виплачує Вкладнику проценти, нараховані на суму Вкладу, за ставкою, визначеною Договором.

06 Сплата процентів по Вкладу здійснюються на умовах, визначених цим Договором.

07 Відповідно до п. 4.2. підписуючи цей Договір, Вкладник погоджується з тим, що Банк має право встановлювати нові та/або змінювати діючі тарифи та/або процентну ставку включаючи розмір підвищення процентної ставки), за якою здійснюється нарахування процентів за Вкладом.

08 Про встановлення нових та/або зміну діючих тарифів та/або процентної ставки та/або розміру підвищення процентної ставки, Банк повідомляє Вкладника шляхом розміщення відповідних повідомлень на дошках оголошень у приміщеннях установ Банку та/або іншим способом не пізніше ніж за 14 (чотирнадцять) календарних днів до дати вступу в дію нових тарифів та/або процентної ставки.

09 П. 4.2.1.передбачено, що у разі незгоди із новими та/або зміненими розмірами тарифів та/або процентної ставки Вкладник зобов'язаний письмово повідомити про це Банк не пізніше останнього робочого дня, що передує даті початку дії нових тарифів та/або процентної ставки.

10 Факт ненадходження такого письмового повідомлення Вкладника про незгоду обслуговуватись на нових умовах на зазначену у Договорі адресу Банку для листування станом на останній робочий день, що передує даті початку дії нових тарифів та/або процентної ставки, є згодою Вкладника на його обслуговування за новими тарифами та/або процентною ставкою за цим Договором.

11 Якщо Вкладник не згоден із встановлюваним розміром процентної ставки та письмово повідомив про це Банк, цей Договір припиняє свою дію з дня, в який починає діяти нова процента ставка згідно вимог пункту 4.2. цього Договору, а всі кошти, що знаходяться на Рахунку повертаються Вкладнику.

12 Стосовно порушеного у Вашому Зверненні питання повідомляємо, що за період дії Договору, розмір процентної ставки за Вкладом змінювався, про що Банк повідомив Клієнтів у вищевказаний спосіб. Станом на дату надання відповіді процентна ставка за Вкладом складає 3 проценти річних.

13 Разом з цим, відповідно до умов Договору Банк нараховує та сплачує Вкладнику проценти за підвищеною процентною ставкою, якщо Вкладник протягом календарного місяця не знімав грошові кошти з Рахунку.

14 Нарахування підвищеної процентної ставки здійснюється Банком окремо за кожен повний календарний місяць, протягом якого Вкладник не знімав грошові кошти з Рахунку При цьому, якщо Договір укладений після першого числа календарного місяця, такий місяць не враховується для розрахунку підвищеної процентної ставки.

15 Розмір підвищення процентної ставки встановлюється в залежності від кількості календарних місяців, протягом яких Вкладник не знімав грошові кошти з Рахунку і визначається згідно з Додатком № 2 до Договору.

16 Процентна ставка може підвищуватись кожного календарного місяця, але не більше трьох місяців поспіль.

17 Після закінчення кожного трьохмісячного періоду, протягом якого здійснювалось підвищення, розмір процентної ставки знову може бути збільшений у порядку, вказаному в пункті 1.6.1 цього Договору. При цьому такий трьохмісячний період може повторюватись необмежену кількість разів.

18 Підвищення процентної ставки в календарному місяці, в якому було знято грошові кошти з Рахунку не здійснюється.

19 Враховуючи вищенаведене, всі нарахування за Вкладом було здійснено в рамках Договору.

20 Від імені Банку дякуємо за Ваше Звернення та висловлюємо сподівання, що надані з нашого боку роз'яснення сприятимуть розумінню ситуації, що склалася.

21 Банк у своїй діяльності дотримується норм чинного законодавства, в тому числі і норм, що регулюють порядок та обсяг надання інформації. У випадку отримання Вами, як помилковим адресатом, даного листа, просимо Вас не розголошувати зазначену в ньому інформацію.


22 З повагою, в.о. Начальника Центру якості клієнтського обслуговування АТ «ТойБанк» П.І.Б.

Виконавець: П.І.Б.